Πρώτος γαμήλιος χορός. 5 tips που σου χρειάζονται!

Wednesday, 22 March 2017
Πρώτος γαμήλιος χορός. 5 tips που σου χρειάζονται!
Πρώτος χορός. Ένας χορός που θα θυμάσαι σίγουρα για πάντα. Και γι' αυτό, όσο πλησιάζει η μεγάλη μέρα, τόσο αυξάνεται η αίσθηση του πανικού που σε καταβάλει. Κάτι που στα αλήθεια δεν χρειάζεται. Μπορείς να αποφύγεις το άγχος σου με μερικές εύκολες και χρήσιμες συμβουλές.

Η εμπειρία δεν είναι απαραίτητη

Όλοι ξέρουν ότι δεν είστε επαγγελματίες χορευτές. Άρα μην προσπαθείς να δείξεις κάτι παραπάνω από αυτό που είσαι γιατί δεν έχει νόημα. Μόνο εσύ, ο σύντροφός σου και η επιθυμία σας να διασκεδάσετε φτάνουν για να κάνουν τον χορό σας μοναδικό.

Η εξάσκηση τελειοποιεί

Σχεδιάζεις ότι αφορά τον γάμο σου μήνες πριν. Μέσα σε όλα, βάλε στο πρόγραμμα και κάποια μαθήματα χορού από κάποιον επαγγελματία που σίγουρα θα σε βοηθήσουν στο να βγάλεις προς τα έξω τον καλύτερο σου εαυτό.

Το σωστό τραγούδι

Πρέπει σίγουρα να είναι μια επιλογή που θα σημαίνει κάτι και για τους δυο σας. Κάποια ζευγάρια έχουν «το τραγούδι» τους που συμβολίζει κάτι για τη σχέση ή τη γνωριμία τους. Αν δεν υπάρχει τέτοιο τραγούδι, μπορεί σίγουρα με λίγο ψάξιμο να βρεθεί η ιδανική επιλογή που θα σας κάνει να το χορέψετε με πολύ περισσότερο όρεξη και πάθος.

Λίγο και καλό

Έχεις τόσα πράγματα στο μυαλό σου για την ημέρα του γάμου σου και σίγουρα το τελευταίο που πρέπει να σε προβληματίζει εσένα και τον σύντροφο σου είναι μια μεγάλη ή δύσκολη χορογραφία. Φυσικά και δεν χρειάζεται να χορέψετε ολόκληρο το τραγούδι αν δεν αισθάνεστε άνετα. Κάντε κάτι σύντομο και γλυκό.

Επανασυνδεθείτε

Θα είστε σίγουρα πολύ απασχολημένοι μέχρι τη μεγάλη μέρα και γι’ αυτό θα χάνετε λίγο την επαφή ο ένας με τον άλλο. Κάνοντας λοιπόν μερικά μαθήματα χορού μαζί δεν θα είστε απλώς πιο σίγουροι πάνω στην πίστα, θα αφιερώσετε και περισσότερο χρόνο στο «μεταξύ σας». Θα επανασυνδεθείτε.

Περισσότερα ενδιαφέροντα άρθρα...