Οι καθηγητές

School director

Χρήστος Κατούνας

Χρήστος Κατούνας

Ο Χρήστος Κατούνας γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πόλη της Λάρισας την 1η του Μάη του 1979 και από πολύ μικρή ηλικία έδειξε την αγάπη του για τις τέχνες και πιο συγκεκριμένα για τον χορό.

Στα 16 του ξεκίνησε να διδάσκει Παραδοσιακούς χορούς σε παιδιά Δημοτικού, ενώ στα 19 του θέλοντας να εμβαθύνει ακόμα περισσότερο τις χορευτικές του γνώσεις, απέκτησε το 1ο Επαγγελματικό Δίπλωμα σε Λάτιν & Ευρωπαϊκούς χορούς.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια από κορυφαίους Έλληνες και Ξένους προπονητές. Ως δάσκαλος και χορογράφος συνέχισε να παραδίδει μαθήματα μέχρι τον Ιούνιο του 2008 σε διάφορες σχολές, συλλόγους και γυμναστήρια της Λάρισας.

Τον Σεπτέμβρη του 2008, αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και να δημιουργήσει την δική του σχολή χορού με την ονομασία "BURN THE FLOOR".

Ως προπονητής κατέχει λαμπρές επιτυχίες και δεκάδες διακρίσεις μέσα από τις ομάδες και τα ζευγάρια του, σε όλα τα Φεστιβάλ Αθλητικού Χορού της Χώρας, διατηρώντας τα τελευταία χρόνια την 1η θέση σε αριθμό διακρίσεων & μεταλλίων σε ολόκληρη την Θεσσαλία.

Ιδιαίτερης Καλλιτεχνικής αξίας είναι και οι μουσικοχορευτικές παραστάσεις (υπό την μορφή Musical) που έχει ανεβάσει τα τελευταία 6 χρόνια με τεράστια επιτυχία όπως "The FloorPlay" (2011), "Η Αλίκη στην Χώρα των Χοροθαυμάτων" (2012), "Μια φορά και έναν καιρό… η μαγεία ξανάρχεται" (2013), "Ταξίδι στον Κόσμο" (2014), "Dancing with our Stars" (2014), "Γράμμα στον Άι Βασίλη" (2014), "Christmas Carol" (2014), "Οσο έχουμε τα νίάτα" (2015), "Η Μαγική Νταντά" (2015), "Ι Dance TV" (2016), Οι 2 όψεις των Χριστουγέννων (2016), Η Μηχανή του Χρόνου (2017).

Εδώ και 5 χρόνια είναι και επίσημα Αναγνωρισμένος Ομοσπονδιακός Προπονητής και Κριτής της Εθνικής Χοροαθλητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (Ε.Χ.Ο.Ε).

Γραμματειακή υποστήριξη 

Αγγελή – Παπαστεργίου Έυα

Αγγελή – Παπαστεργίου Έυα

Tα τελευταία χρόνια αποτελεί τον συνδετικό κρίκο της σχολής με όλους εσάς (μαθητές - γονείς - ενδιαφερόμενους) μιας και ο ρόλος της είναι άκρως διεκπεραιωτικός και πολυδιάστατος.

Ως υπεύθυνη γραμματειακής υποστήριξης της σχολής, έχει τον ευχάριστο ρόλο να είναι η πρώτη φυσιογνωμία που θα γνωρίσετε με το που θα επιστεφτείτε την «Burn the Floor».

Με το ξεχωριστό της χαμόγελο και την θετική της αύρα θα σας ενημερώσει για το κάθε τι που είναι απαραίτητο να γνωρίσετε σχετικά με τους καθηγητές, τα μαθήματα και τις μοναδικές δράσεις της σχολής.

Θα προσπαθήσει μέσα από μια σύντομη κουβέντα μαζί σας, να σας προτείνει το ιδανικό πρόγραμμα που θα ταιριάζει σε εσάς με βάση τις ανάγκες σας, τις εμπειρίες σας, αλλά και με βάση τα «προσωπικa σας θέλω».

Θα είναι πάντα στην ευχάριστη θέση να απαντήσει και τηλεφωνικά σε όλους εσάς που θα θελήσετε να ενημερωθείτε τηλεφωνικώς για τα μοναδικά και άκρως προνομιακά προγράμματα της Burn The floor.

Δεν έχετε παρά να την γνωρίσετε και εσείς από κοντά... και να ταξιδέψετε μαζί μας στον μαγικό κόσμο του χορου.

Καθηγητές

Βboy Saspens (Βασίλης)

Βboy Saspens (Βασίλης)

Βρίσκεται εδώ και 3 χρόνια στην μεγάλη οικογένεια της σχολής μας. Ένα από τα καλύτερα Βboyz της Ελλάδος διδάσκει το Original Breaking (Breakdance) όπως αυτός ξέρει.

O Βboy Saspens,ο οποίος ξεκίνησε να χορεύει από το 1999. Διδάσκει Breaking (break dance) τα τελευταία χρόνια σε σχολές χορού και συμμετάσχει σε πολλά events,διαγωνισμούς χορού με αρκετές διακρίσεις έχοντας την ευκαιρία να εκπροσωπήσει την χώρα μας σε παγκόσμιο επίπεδο,σε ατομικές αλλα και σε ομαδικές κατηγορίες.

Έχει συνεργαστεί με πολλούς γνωστούς καλλιτέχνες και χορογράφους με συμμετοχή σε γνωστά talend show παρουσιάζοντας breaking.Είναι μέλος της ομάδας Black Out Crew με πολλές επιτυχίες στο βιογραφικό τους.

Βαϊτση Δήμητρα

Βαϊτση Δήμητρα

Από πολύ μικρή ηλικία ξεκίνησε τον αθλητισμό ενώ στα 16 της άρχισε μαθήματα Latin και Hip- Hop.

Από τα 17 της συμμετέχει σε αγωνιστικές ομάδες Latin και Hip-Hop χορού καταλαμβάνοντας για 4 συνεχόμενες χρονιές την πρώτη θέση σε Πανελλήνιο Επίπεδο.

Από το 2008 είναι μέλος της σχολής μας, με την οποία έχει συμμετάσχει σε διάφορα χορευτικά event και shows, όπως στο Φεστιβάλ Πηνειού (No Limits, Larisaout) και έχει παρακολουθήσει διάφορα σεμινάρια Latin, από αξιόλογους Έλληνες και ξένους προπονητές.

Νίκος Κανέλλης

Νίκος Κανέλλης

Ο Νίκος ασχολείται με τον χορό 8 χρόνια, τα τελευταία 5 σε επαγγελματικό επίπεδο. Έχει γνώσεις πάνω στο Hip Hop αλλά και το σύγχρονο. Μέλος της ομάδας mother funkerz οι οποίοι κατάκτησαν την τρίτη θέση στον διαγωνισμό hip hop international 2017. Υπήρξε μέλος της ομάδας Rebirth crew με πολλές συμμετοχές σε διαγωνισμούς όπως Hip Hop International, Bounce, Salonica Open και πολλές διακρίσεις στις πρώτες θέσεις των κατατάξεων. Το 2015 χορογράφησε για την ομάδα του Rebirth με μεγάλη επιτυχία αφού κατάφεραν να φτάσουν στην 5η θέση του Hip Hop International στην Αθήνα.

Υπήρξε μέλος ομαδών MegaCrew που βρίσκονται στην 1η θέση την κατατάξεων τα τελευταία 3 χρόνια. Έχει κερδίσει την 1η θέση στο All Style Battle (5 vs 5) του διαγωνισμού Battle Of The Best Thessaloniki 2016 κάτι το οποίο του έδωσε την ευκαιρία να είναι κριτής στο επόμενο All Style Battle (2 vs 2) στο 8Ball.

Μέλος της ομάδας Μanzins οι οποίοι κέρδισαν την πρωτη θέση στον διαγωνισμό morgana 2017 και Waack Madness με πολλά show στο ιστορικό του, επίσης μέλος της ομάδας Βαγιάμ που παρουσίασαν το χοροθέατρο «Παρένθεση» το 2015.

Xορογράφησε για τις ομάδες TNT (2η θεση Hip Hop International 2016), Bucking Fastards, X-Rated, Black&white (1η θέση sakonica open 2017, 2η θέση larisa open 2017), TNT (8η θέση hip hop international 2017), all but1 (9η θέση hip hop international 2017) και underdogs.

Έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια σε Ελλάδα και εξωτερικό με τελευταίο ταξίδι του το Whes Camp στην Ιταλία.

Νταϊλιάνη Δήμητρα

Νταϊλιάνη Δήμητρα

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πόλη της Λάρισας. Ξεκίνησε με την ενόργανη και την ρυθμική γυμναστική ενώ παράλληλα παρακολούθησε μαθήματα μπαλέτου και παραδοσιακών χορών.

Αποφάσισε ν' ασχοληθεί και με τον μοντέρνο χορό και αφιερώθηκε αποκλειστικά στους Λάτιν χορούς παίρνοντας μέρος σε διάφορους διαγωνισμούς Αθλητικού Χορού κατακτώντας, μαζί με την ομάδα της, σημαντικές θέσεις.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών της στην πόλη της Θεσσαλονίκης (ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης, Τμήμα Αισθητικής και Κοσμητολογίας) ασχολήθηκε εντατικά με το Αργεντίνικο Τάνγκο και με την Σάλσα όπου μαζί με τους παρτενέρ της έλαβαν μέρος σε διάφορα shows και Διαγωνισμούς.

Τα τελευταία χρόνια ασχολείται επαγγελματικά με τους Λάτιν χορούς διδάσκοντας σε τμήματα αρχαρίων και προχωρημένων, ενώ τα 2 τελευταία χρόνια έχει αναλάβει την διδασκαλία Σάλσας σε γκρουπ Ενηλίκων αλλά και σε αγωνιστικά τμήματα Λάτιν έχοντας τον ρόλο της Προπονήτριας.

Σαϊτη Αλεξάνδρα – Ιωάννα

Σαϊτη Αλεξάνδρα – Ιωάννα

Ασχολείται με τον αθλητικό χορό και τη διδασκαλία τα τελευταία 14 χρόνια, με ειδίκευση στους Λάτιν και Ευρωπαϊκούς Χορούς (latin- ballroom).

Εκπαιδεύτηκε επαγγελματικά στις σχολές Galena’s Dance Studios της προπονήτριας και χορογράφου Galena Velikova. Το 2007 ξεκίνησε η διεθνής καριέρα της καθώς μετακόμισε στην Ιταλία, όπου ειδικεύτηκε στους Ευρωπαϊκούς Χορούς, ενώ είναι από τις λίγες αθλήτριες TEN DANCE στην Ελλάδα. Βασικοί προπονητές υπήρξαν οι καταξιωμένοι και φημισμένοι Galena Velikova, Carolyn Smith, Espen Salberg, Caterina Arzenton.

Έχει συμμετάσχει σε πολλά σεμινάρια και training camps στην Ιταλία κ Αγγλία, καθώς και σε παραγωγές της ελληνικής και ιταλικής τηλεόρασης. Έχει εκπροσωπήσει την Ελλάδα και την Ιταλία σε πολλούς διεθνείς αγώνες με εξαιρετικές διακρίσεις. Σταθμοί στην διεθνή καριέρα της ήταν η διπλή κατάκτηση του τίτλου Πρωταθλήτρια και Κυπελλούχος Ελλάδας (WDC) για δυο συνεχόμενες χρονιές, η 2η θέση στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στη Μάλτα και το πολύ καλό ranking στην παγκόσμια κατάταξη.

Σήμερα συνεχίζει την καριέρα της ως Διεθνής Κριτής (Ιταλία) και Χορογράφος, κρίνοντας κάθε χρόνο το ιταλικό πρωτάθλημα και άλλες διοργανώσεις, ενώ τελευταία της δουλειά είναι οι χορογραφίες στην ταινία του Γιάννη Σμαραγδή για τον Καζαντζάκη.

Sergei Iritzian (Sitzi)

Sergei Iritzian (Sitzi)

Ο Σεργγέι Ιριτζιάν A.K.A Sitzi (Seven souls crew / Blackout / Track 8 ) χορεύει Hip Hop από το 2010!

Έχει εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Hip Hop international Las Vegas 2012 με την ομάδα του Work In Progress, και στην Ιταλία στο Street Fighters το 2014 με την ομάδα του Seven Souls!

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια στο Urban Dance Camp - SDK - The Week - Hyper Week - Urban Moves! Mε την ομάδα του Track 8 κατέκτησαν την 1η θέση ως best show στο Bounce 2015. Φέτος με την ομάδα του Αrt One κατέκτησαν την 1η θέση ως Best Show στο Bounce 2016 αλλά και την 1η θέση στα battles και τους έδωσε την ευκαιρία να ταξιδέψουν για ακόμα μια φορά στο Street Fighters στην Ιταλία.

Εξειδικεύετε στο Freestyle dance όπου και αυτό θα διδάξει στο μάθημα του! Τα styles που θα διδάξει είναι Hip Hop και House Dance. Έχετε να μάθετε πολλά από το συγκεκριμένο δάσκαλο και πάνω από όλα πως να αγαπήσετε το χορό.

Σας περιμένουμε όλους στο δοκιμαστικό του μάθημα.

Πισσάς Αποστόλης

Πισσάς Αποστόλης

Ο Αποστόλης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πόλη της Λάρισας. Από πολύ μικρός και συγκεκριμένα στην εφηβεία του ξεκίνησε να εργάζεται ως Βartender καλλιεργώντας το επικοινωνιακό του ταλέντο, ενώ στα 20 του ασχολήθηκε επαγγελματικά με την γραφιστική καθώς διατηρεί έως και σήμερα οικογενειακή επιχείρηση με τυπογραφικές δραστηριότητες.

Στα 27 του αποφάσισε να κάνει ένα όνειρο του πραγματικότητα, ξεκινώντας μαθήματα χορού στην σχολή Χορού "Βurn the Floor" Λάρισας, έχοντας ως βασικό προπονητή & καθοδηγητή του, τον κ.Χρήστο Κατούνα, ιδιοκτήτη της σχολής και καταξιωμένο προπονητή & κριτή της ελληνικής Χοροαθλητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, σε Latin, Ευρωπαϊκούς και άλλους χορούς.

Mετρώντας ήδη 3 χρόνια συστηματικής ενασχόλησης με το όνειρο του, ο Αποστόλης δεν σταματά να χορεύει ενώ ήδη έχει παρακολουθήσει πάνω από 20 Salsa Festivals σε Ελλάδα και Βουλγαρία αλλά και πλήθος άλλων σεμιναρίων από Έλληνες και Διεθνείς καταξιωμένους Salsa, Bachata & Kizomba Instructors.

Τα τελευταία χρόνια προπονείται εντατικά και από τον Διεθνή και καταξιωμένο καθηγητή & χορευτή Παναγιώτη Αγλαμίση σε Salsa (Los Angeles, New York & Cuban style) και Bachata.

Φέτος ο Αποστόλης θα αναλάβει τα τμήματα Salsa, Bachata, Kizomba & Salsa rueda της Σχολής.

Λεοντάρης Δημήτρης

Λεοντάρης Δημήτρης

Ο Δημήτρης Λεοντάρης γεννήθηκε στην Καστοριά το 1990. Έξι χρόνια αργότερα μετακόμισε στα Ιωάννινα από όπου και κατάγεται. Εκεί, του δόθηκε η ευκαιρία να ασχοληθεί από μικρός με τη μουσική και ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου Κέρκυρας στην κατεύθυνση εκτέλεσης - Πιάνο.

Παράλληλα, η αγάπη του για τις τέχνες τον ώθησε να ξεκινήσει μαθήματα λάτιν χορού. Από την πρώτη στιγμή αγάπησε το νέο αυτό "χόμπι" και άρχισε να ασχολείται τόσο σε κοινωνικό αλλά και αγωνιστικό επίπεδο.

Σήμερα, πέραν των διπλωμάτων και τίτλων, έχει αμέτρητες διακρίσεις σε αγώνες όπως Salonica Open, Greek Open, Kavala Open, Tdf, Athens DanceSport Open, Vergina Open και Πρωτάθλημα Ελλάδος. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια χορού σε Ελλάδα και εξωτερικό με διακεκριμένους χορευτές καθώς και παγκοσμίου φήμης προπονητές.

Τέλος, έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα σχολών σε Κέρκυρα, Ιωάννινα και Θεσσαλονίκη και έχει συμμετάσχει σε διάφορα project επαγγελματικού χορού.

Γεμάτος διάθεση και χαμόγελα προσπαθεί πάντα για την σωστή εξέλιξη των μαθητών στην τέχνη του λάτιν χορού.

Νάρη Ελένη

Νάρη Ελένη

Η Ελένη Νάρη γεννήθηκε στην Λάρισα στις 22/03/1991, αλλά η πόλη που μεγάλωσε ήταν ο Βόλος. Σε ηλικία 10 ετών αποφάσισε να ξεδιπλώσει το ταλέντο που κρύβει μέσα της, οπότε ξεκίνησε να παρακολουθεί μαθήματα χορού και σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα η αγάπη της για τους Λάτιν χορούς την έκαναν να ακολουθήσει το μαγικό μονοπάτι του Αθλητικού Αγωνιστικού Χορού.

Ευθύς αμέσως οι προσπάθειές της επιβραβεύτηκαν με το παραπάνω αφού έχει στο ενεργητικό της αμέτρητες διακρίσεις και πολλά μετάλλια σε δεκάδες αγώνες αθλητικού χορού τα τελευταία 10 χρόνια.

Η εμπειρία της δε, πέρα από την ενεργητική της παρουσία στο "παρκέ" όλα αυτά τα χρόνια, ολοκληρώνεται με δεκάδες σεμινάρια που έχει παρακολουθήσει από καταξιωμένους Έλληνες και ξένους προπονητές, μοναδικούς στο είδος τους.

Συμμετέχει σε αγώνες 16 χρόνια, ενώ παράλληλα με την ενασχόληση και συμμετοχή της σε Latin Αγωνιστικές ομάδες (All ladies Latin), αποφοίτησε από το τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΑΤΕΙ της πόλης μας εδώ και περίπου ένα χρόνο.

Φέτος, η Ελένη επιστρέφει κοντά μας και θα ανήκει στην οικογένεια της BURN THE FLOOR, πανέτοιμη και γεμάτη όρεξη να μεταδώσει τις γνώσεις της και τις ιδέες της στους Latin χορούς σε παιδικά και εφηβικά Τμήματα.

Ομάρι Τσχβαράτζε

Ομάρι Τσχβαράτζε

Ο Ομάρι Τσχβαράτζε γεννήθηκε στις Σέρρες και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη.

Από την ηλικία των 10 χρόνων ξεκίνησε την πορεία του με χιπ χοπ ενώ αργότερα άρχισε να χορεύει Λάτιν και Ευρωπαϊκούς. Η ουσιαστική πορεία του προς την κορυφή ξεκίνησε από τα 13, όταν άρχισε να κερδίζει αρκετούς αγώνες με διακρίσεις ως πρωταθλητής Ελλάδος στην κατηγορία του εκπροσωπώντας πάντα την ελληνική ομοσπονδία. Φέρει στην κατοχή του πληθώρα αριθμό μεταλλίων και κυπέλων, ενώ έχει παρακολουθήσει αρκετά σεμινάρια με τους σημαντικότερους ανθρώπους στον χορό παγκοσμίως.

Πλέον είναι χορευτής και καθηγητής σε αρκετές σχολές στην Ελλάδα. Αν και έχει φτάσει μέχρι εδώ, στόχος του είναι να γίνει ένας από τους κορυφαίους χορευτές και δασκάλους.

Πήττα Κωνσταντίνα

Πήττα Κωνσταντίνα

Η Κωνσταντίνα Πήττα γεννήθηκε στην Λάρισα, στις 22 Απριλίου το 1978. Από τριών χρόνων ξεκίνησε τα πρώτα της χορευτικά βήματα στην σχολή χορού Ζωζώ Νούλα - Κολύρα και στις πρώτες τάξεις του γυμνασίου συνέχισε στην σχολή χορού Νίκη Τηγανιτάκη -Λυτροκάπη, όπου στα δεκαοχτώ της έφυγε για να ολοκληρώσει όνειρα και σπουδές, στην Αθήνα, με τριετή φοίτηση και αποφοίτηση στο τμήμα καθηγητών χορού,έχοντας πλέον αποκτήσει το δίπλωμα διδασκαλίας χορού αναγνωρισμένο από από το κράτος, από την ανώτερη επαγγελματική σχολή χορού της «Σόφης Κατσούλη».

Εκεί απέκτησε και τα διδασκαλικά διπλώματα του κλασσικού μπαλέτου της Royal Academy of Dancing (RAD), του μοντέρνου χορού του Imperial Society of Teachers of Dancing (ISTD),και του ισπανικού χορού Instructor De Baile 1 (IDB1), του Spanish Dance Society (SDS).

Έπειτα από έξι συνολικά χρόνια δουλειάς και σπουδών στην Αθήνα, ήρθε στην Λάρισα, στην σχολή χορού Danza Fouerte για άλλα έξι χρόνια συνεργασίας. Φέτος θα αναλάβει την Διδασκαλία του Φλαμένκο σε Τμήματα Παιδικά και Ενηλίκων

Κίτσου Άννα

Κίτσου Άννα

Γεννήθηκε στο Βόλο και μεγάλωσε στην Αθήνα. Δεν άρχισε να χορεύει σε ιδιαίτερα μικρή ηλικία. Παρόλα αυτά, αυτό δεν της στάθηκε εμπόδιο να πραγματοποιήσει το στόχο της: να γίνει επαγγελματίας χορεύτρια και δασκάλα χορού.

Η σχέση της με το οριεντάλ –που έγινε και ο αγαπημένος της χορός- μετράει από το 2005. Ασχολείται από το 1997 έχοντας ξεκινήσει με τους λάτιν χορούς, ενώ γίνεται κάτοχος του πτυχίου American Bronze Syllabus το 2006 και αρχίζει να διδάσκει σε αρκετές σχολές χορού.

Το 2009 αποφασίζει να ανοίξει τη δική της σχολή στο Βόλο με την ονομασία Dreamdance, την οποία και διατηρεί μέχρι το 2014, οπότε και αποφασίζει να την κλείσει, ώστε να συνεχίσει πάλι σαν ανεξάρτητη συνεργάτης σε διάφορες σχολές και γυμναστήρια.

Έχει λάβει μέρος σε πολλές χορευτικές εκδηλώσεις σε τηλεοπτικά κανάλια, θεατρικές παραστάσεις, αίθουσες εκδηλώσεων και στην ταινία MAMMA MIA.

Επιπρόσθετα, έχει λάβει μέρος σε πολλούς διαγωνισμούς χορού και φεστιβάλ, κερδίζοντας πολλές διακρίσεις και μετάλλια. Προσπαθώντας πάντα να εξελίσσεται σαν δασκάλα αλλά και σαν performer, συνεχίζει να λαμβάνει μέρος σε σεμινάρια διαφόρων ειδών χορού, με σκοπό τη συνεχή ανανέωση του υλικου της.

Αρμονία Σταματάκη

Αρμονία Σταματάκη

Η Αρμονία Σταματάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Από πολύ μικρή έδειξε αγάπη στο χορό και ασχολήθηκε με το κλασικό μπαλέτο, το μοντέρνο και το σύγχρονο.

Εκπαιδεύτηκε από αναγνωρισμένους και αξιόλογους καθηγητές χορού και φοίτησε στο Ωδείο Αθηνών. Σπουδάζει στην Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή χορού Λάρισας ενώ είναι κάτοχος διπλωμάτων της RAD (Royal Academy of Dance).

Παράλληλα, εμβάθυνε στην τέχνη που αγάπησε με την παρακολούθηση σεμιναρίων από κορυφαίους έλληνες και ξένους καθηγητές χορού και χορογράφους και ασχολήθηκε με το Barre a Terre.

Το 2014 γίνεται μέλος της ομάδας cheerleader του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ και συμμετέχει σε μεγάλα event (Amita motion ΗΘΕ).

Χρήστος Μαστοροδήμος

Χρήστος Μαστοροδήμος

Ο Χρήστος Μαστοροδήμος γεννήθηκε στην πόλη της Λάρισας στις 27 Αυγούστου του 1980 και μεγάλωσε στην Κρανεα-Ελασσόνα,από την ηλικία των 8 χρόνων έδειξε την αγάπη του για την παράδοση και ιδιαίτερα τους ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς.

Το 1998 φέρει ειδική διάκριση καλύτερου πρώτο χορευτή στους πρώτους πανελλήνιους μαθητικούς αγώνες χορού.Η φλόγα του για τον χορό τον εμπνέει ώστε να γίνει Κ.Φ.Α με ειδικότητα χοροδιδασκάλου. Το 2001 βραβεύεται ως ο καλύτερος folklore dancer σe διεθνές festival folklore που έλαβε χώρα στην Ουγγαρία στις 22 Ιουνίου 2001.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια από τους καλύτερους χοροδιδασκάλους στο είδος ενώ ως χοροδιδάσκαλος παραδίδει μαθήματα από 2000.

  • (2000-2002) Ειδικότητα χορού Κομοτηνής.
  • (2002-2004) Μορφωτικός Όμιλος Κομοτηνής.
  • (2005-2008) Π.Ο.ΔΗ.ΑΝ
  • (2008-2017) Σύλλογος Σαμαριναιων (η Αγία Παρασκευή).

Το 2016 προσκαλείται από το ίδρυμα έρευνας παραδοσιακών χορών folklor Kurumu (fk), σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο VTU της Κωνσταντινούπολης για την διδασκαλία Ζορμπά και χασάπικου.

Ελεάννα Στρατή

Ελεάννα Στρατή

Η Στρατή Ελεάννα γεννήθηκε στην Αθήνα από τεσσάρων ετών έδειξε την λατρεία της για τον κλασσικό και μοντέρνο χορό. Στα δεκαπέντε κατάφερε να κερδίσει 2 υποτροφίες στην ακαδημία Αθηνών της Ντιάνας Θεοδωρίδου και να εξειδικευτεί στην μουσικοκινητική στα βρεφονηπιακά τμήματα.

Η αγάπη της για τον χορό και τα παιδιά την έκαναν ιδιαίτερα αγαπητή. Στη συνέχεια παρακολούθησε μαθήματα Flamenco, από αξιόλογους καθηγητές, το οποίο και λάτρεψε.

Το πείσμα της και η πειθαρχεία της, την έκαναν, όντας μητέρα, να συνεχίσει και ένα βήμα παραπέρα και να ασχοληθεί σπουδάζοντας ευρωπαϊκούς χορούς στην σχολή Burn The Floor καταφέρνοντας να κατακτήσει, μαζί με τους προπονητές της και την συμπαράσταση της σχολής της, πρωτιές σε πανελλήνιους διαγωνισμούς.

Παράλληλα σπούδασε διακοσμήτρια εσωτερικών κ εξωτερικών χώρων στην Pansic Aθηνών. Η φαντασία, η πειθαρχεία και η αγάπη της για δημιουργία στις καλές τέχνες είναι αυτό που την διακρίνει.

Μαραντίνα Στεργιούλη

Μαραντίνα Στεργιούλη

Η Μαραντίνα Στεργιούλη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λάρισα. Είναι απόφοιτος της Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής Χορού της Λάρισας όπως και πτυχιούχος της Βασιλικής Ακαδημίας Μπαλέτου του Λονδίνου.

Έχει στο ενεργητικό της πολλές διακρίσεις σε πανελλήνιους διαγωνισμούς χορού (Hellas International Competition of Athens, Τερψιχόρης Έργα, LDO Larissa κ.α.), φιλανθρωπικές εκδηλώσεις και Gala.

Τα τελευταία δέκα χρόνια εργάζεται επαγγελματικά ως καθηγήτρια-χορεύτρια και χορογράφος σε καταξιωμένες σχολές χορού της Ελλάδας.

Ταριέλ Γκαλτζίδης

Ταριέλ Γκαλτζίδης

Γεννήθηκε στη Μόσχα της Ρωσίας και τα τελευταία 11 χρόνια μένει μόνιμα στην Ελλάδα. Το ξεκίνημα του στο χορό έγινε όταν ήταν 6 χρονών, σε λάτιν και ευρωπαϊκούς χορούς.

Από μικρός είχε συμμετάσχει στους μεγαλύτερους διαγωνισμούς της Ρωσίας, με πολλές διακρίσεις. Αφού μετακόμισε στην Ελλάδα το 2006 ξεκίνησε hiphop με μια από τις καλύτερες δασκάλες στο είδος της την Valerie Lendore και συμμετείχε σε πολλούς διαγωνισμούς στην Ελλάδα.

Τα τελευταία 5 χρόνια διδάσκει hip hop, λάτιν και ευρωπαϊκούς χορούς.

Κοσμάς Καφφές

Κοσμάς Καφφές

Ο Κοσμάς Καφφές γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Λάρισα και ασχολείται 8 χρόνια με το Parkour και Freerunning. Είναι ιδρυτής και μέλος τις ομάδας DFT Parkour έχει συμμετάσχει σε πάρα πολλά events και shows! Είναι προπονητής Parkour και πτυχιούχος personal trainer.

Κωνσταντίνος Μπλιζιώτης

Κωνσταντίνος Μπλιζιώτης

Ο Κωνσταντίνος Μπλιζιώτης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Λάρισα και ασχολείται 5 χρόνια με το Parkour και Freerunning. Είναι μέλος της ομάδας DFT Parkour και έχει συμμετάσχει σε πάρα πολλά events και shows! Είναι προπονητής Parkour και πτυχιούχος personal trainer.
Αλέξανδρος Ρηγάκης

Αλέξανδρος Ρηγάκης

O Αλέξανδρος Ρηγάκης, γεννήθηκε στη Λάρισα, και ξεκίνησε την ενασχόλησή του με τον χορό το 2012, ως μαθητής αρχικά, στους latin χορούς. Στα πρώτα του βήματα ασχολήθηκε με αρκετά είδη χορού, συμμετέχοντας συνεχώς σε σεμινάρια, και μαθήματα μέσω διεθνή και μη φεστιβάλ. Μερικά από τα φεστιβάλ που έχει συμμετάσχει είναι το Havana en Belgrado, το Unidanza, το Cuban All Star κ.α. όπου έχει διδαχθεί από καταξιωμένους δασκάλους όπως ο Yoannis Tamayo, Yoandy Villaurrutia, Diana Rodrigez, Ivan Lopez, Fredyclan Garcia Batista κ.α. Από το 2013 και μετά ασχολείται περισσότερο με την παραδοσιακή αφρο-κουβανέζικη μουσική και χορούς, όπως για παράδειγμα η Salsa Cubana, Rueda de Casino, Cuban Son, αφρο-κουβανέζικους χορούς (rumba guaguanco-columbia-yambu και Yoruba), και κυρίως το Reggaeton. Εδώ και 2 χρόνια πραγματοποιεί σεμιναριακά μαθήματα reggaeton στην σχολή Dame la mano στην Σπάρτη.

Ο Αλέξης θα διδάσκει φέτος στην Burn the Floor Reggaeton !

...και περισσότεροι σε σεμινάρια που θα γίνουν εντός της σεζόν!