Νέα Τμήματα στην Σχολή μας!

Παρασκευή, 05 Μαΐου 2017
Θέλεις να διώξεις το άγχος; Θες να γνωρίσεις νέους ανθρώπους; Θες να βελτιώσεις την υγεία σου; Θέλεις να μάθεις το σώμα σου; Θέλεις να φτιάξεις τη διάθεση σου;
Πρώτος χορός. Ένας χορός που θα θυμάσαι σίγουρα για πάντα. Και γι' αυτό, όσο πλησιάζει η μεγάλη μέρα, τόσο αυξάνεται η αίσθηση του πανικού που σε καταβάλει. Κάτι που στα αλήθεια δεν χρειάζεται. Μπορείς να αποφύγεις το άγχος σου με μερικές εύκολες και χρήσιμες συμβουλές.

Ξεκίνα να μαθαίνεις χορό με 14€

Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2017
Είσαι φοιτητής/τρια; Τόσο το καλύτερο! Κάνε την εγγραφή σου μέσα στον Φεβρουάριο και επωφελήσου με 30% έκπτωση τον πρώτο μήνα σε οποιοδήποτε είδος χορού εσύ επιθυμείς!
Oι μεγάλες στιγμές που το Hollywood έδειξε στους άνδρες πώς θα ξεχωρίσουν από το σωρό.
Για πρώτη φορά η σχολή μας παίρνει την πρωτοβουλία ν’ αλλάξει τα δεδομένα. Επαναπροσδιορίζουμε τη «Free Week» και σου δίνουμε την ευκαιρία να δοκιμάσεις τους αγαπημένους σου χορούς, σε όλη τη διάρκεια του χρόνου.
Χορός. Μια λέξη, πολλά νοήματα. Μουσική, έκφραση, χαρά, ευεξία, γυμναστική, διασκέδαση, ψυχοθεραπεία και πάει λέγοντας. Για να μπορέσουν, όμως, όλα αυτά να λειτουργήσουν ταυτόχρονα και να μη μείνουν απλώς θεωρία, θα πρέπει να βρεις εκείνη τη σχολή χορού που έχει τη δυνατότητα να κάνει τις προσδοκίες σου πραγματικότητα.
Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα, που πολλοί γονείς βάζουν, είναι πως εξαρτάται από το χρόνο και το χρήμα που χρειάζεται, μη γνωρίζοντας πόσο σημαντική είναι η συμβολή του χορού όχι μόνο στη σωματική και διανοητική ανάπτυξη των παιδιών, αλλά και στη διαμόρφωση του χαρακτήρα τους.
Η νέα χρονιά ξεκινά και ήμαστε έτοιμοι να την υποδεχθούμε, κάνοντας τη να μοιάζει με μια μεγάλη γιορτή.

Εκπαιδευτικά parties

Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2016
Η σχολή μας διοργανώνει Latin Party κάθε Πέμπτη στο Garage cafe - bar!
15 ακαταμάχητοι λόγοι για τους οποίους όλοι οι άντρες πρέπει να μάθουν να χορεύουν.
  • 1
  • 2