Θέλεις να διώξεις το άγχος; Θες να γνωρίσεις νέους ανθρώπους; Θες να βελτιώσεις την υγεία σου; Θέλεις να μάθεις το σώμα σου; Θέλεις να φτιάξεις τη διάθεση σου;
Πρώτος χορός. Ένας χορός που θα θυμάσαι σίγουρα για πάντα. Και γι' αυτό, όσο πλησιάζει η μεγάλη μέρα, τόσο αυξάνεται η αίσθηση του πανικού που σε καταβάλει. Κάτι που στα αλήθεια δεν χρειάζεται. Μπορείς να αποφύγεις το άγχος σου με μερικές εύκολες και χρήσιμες συμβουλές.
Είσαι φοιτητής/τρια; Τόσο το καλύτερο! Κάνε την εγγραφή σου μέσα στον Φεβρουάριο και επωφελήσου με 30% έκπτωση τον πρώτο μήνα σε οποιοδήποτε είδος χορού εσύ επιθυμείς!
Oι μεγάλες στιγμές που το Hollywood έδειξε στους άνδρες πώς θα ξεχωρίσουν από το σωρό.
Για πρώτη φορά η σχολή μας παίρνει την πρωτοβουλία ν’ αλλάξει τα δεδομένα. Επαναπροσδιορίζουμε τη «Free Week» και σου δίνουμε την ευκαιρία να δοκιμάσεις τους αγαπημένους σου χορούς, σε όλη τη διάρκεια του χρόνου.
Χορός. Μια λέξη, πολλά νοήματα. Μουσική, έκφραση, χαρά, ευεξία, γυμναστική, διασκέδαση, ψυχοθεραπεία και πάει λέγοντας. Για να μπορέσουν, όμως, όλα αυτά να λειτουργήσουν ταυτόχρονα και να μη μείνουν απλώς θεωρία, θα πρέπει να βρεις εκείνη τη σχολή χορού που έχει τη δυνατότητα να κάνει τις προσδοκίες σου πραγματικότητα.
  • 1
  • 2