Πολιτική - κανόνες

Τοποθέτηση

Κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για την σωστή τοποθέτηση των μαθητών μας στα τμήματα μαθημάτων, ανάλογα με την ηλικία και την ικανότητα τους. Η αξιολόγηση των επιπέδων γίνεται μέσα στις δυο πρώτες βδομάδες των μαθημάτων και η τοποθέτηση των μαθητών έγκειται στην κρίση του εκάστοτε δασκάλου.

Υποχρεώσεις μαθητών / γονέων

Μαθητές και γονείς είναι υπεύθυνοι να ενημερώνονται για τα νέα & τις δράσεις της σχολής μέσα από τα προσωπικά τους e-mail, sms κινητού τηλεφώνου, φακέλους που θα λαμβάνουν προσωπικά εκ της γραμματείας αλλά και μέσα από τη σελίδα και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της σχολής. Όλα τα νέα θα αποστέλλονται στους γονείς – ενήλικες μαθητές μέσω των προαναφερθέντων τρόπων και είναι υποχρέωσή τους να ενημερώνονται επιμελώς.

Αποχωρήσεις

Συνίσταται γραπτή ειδοποίηση 30 ημερών πριν την αποχώρηση μαθητή από κάποιο από τα μαθήματα, η οποία κατατίθεται άμεσα στη γραμματεία της σχολής. Δεν επιστρέφονται δίδακτρα για πρόωρη αποχώρηση. Σε καμμία περίπτωση δεν γίνονται δεκτές αποχωρήσεις προφορικά ή μέσω δασκάλου του μαθητή. Η σχολή κατανοεί την όποια ενδεχόμενη αποχώρηση προκύψει εντός της σεζόν αλλά απαιτεί από τους γονείς να συνοδεύεται πάντα από την έγκαιρη ενημέρωση αυτής.

Παρακολούθηση και καθυστέρηση

Η σχολή έχει το δικαίωμα να επιτρέψει στους μαθητές να παρακολουθήσουν το μάθημα αν αργήσουν πάνω από 10 λεπτά. Κατ’ εξακολούθηση καθυστέρηση μπορεί να στερήσει το δικαίωμα στο μαθητή να παρακολουθήσει το/τα μάθημα/τα. Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι το πρώτο 10λεπτο των μαθημάτων περιλαμβάνει το ζέσταμα του μαθητή και η μη παρακολούθηση του μπορεί να προκαλέσει τυχόν τραυματισμό του.

Για τα αγωνιστικά Τμήματα απαιτείται ένας ελάχιστος αριθμός απουσιών.

Αν ένας μαθητής - αθλητής χάσει πάνω από 4 μαθήματα χωρίς γραπτή ειδοποίηση, η σχολή και ο ο εκάστοτε προπονητής έχει το δικαίωμα να του αφαιρέσει το δικαίωμα συμμετοχής από τα Φεστιβάλ Αγωνιστικού χορού, δίνοντας του αναπληρωματική θέση.

Ενδυματολογικός κώδικας (Dress code)

Επιβάλλεται σωστή ενδυμασία μετά και την τρίτη εβδομάδα μαθημάτων. Για να παρέχει επαγγελματική εμπειρία στα παιδιά σας, η σχολή επιβάλλει αυστηρά σε όλους τους χορευτές κατάλληλη ενδυμασία (η οποία δεδομένης και της οικονομικής κατάστασης είναι άκρως προσιτή και οικονομική).

Φροντίδα για τους μαθητές

Προσοχή!!! Η σχολή δεν είναι υπεύθυνη για την φροντίδα των μαθητών πριν ή μετά το μάθημά τους. Γονείς με παιδιά κάτω των 5 ετών πρέπει να παραμένουν στη σχολή κατά τη διάρκεια των μαθημάτων τους. Γονείς με παιδιά κάτω των 10 ετών, πρέπει να συνοδεύουν τα παιδιά τους στη σχολή και να τα παραλαμβάνουν από το χώρο υποδοχής μετά το μάθημά τους.

Eυθύνη

Ουδεμία ευθύνη φέρει η σχολή για τυχόν τραυματισμό μαθητή κατά την διάρκεια του μαθήματος από ανυπακοή ή μη πειθαρχική συμπεριφορά στις οδηγίες του εκάστοτε δασκάλου, καθώς και στους χώρους της σχολής για μη τήρηση των κανόνων ορθής συμπεριφοράς.

Κανόνες λειτουργίας της σχολής

Αγαπητοί γονείς και μέλη
 
Θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε κάποιους από τους βασικούς κανόνες λειτουργίας της σχολής, με μοναδικό σκοπό την εύρυθμη λειτουργία της, καθώς και την μεταξύ μας ειλικρινή και ομαλή συνεργασία όλη τη σχολική χρονιά. Η σχολή μας υπάγεται στην Ελληνική Χοροαθλητική Ομοσπονδία Ελλάδος (Ε.Χ.Ο.Ε)  και διεξάγονται εξετάσεις σε διάφορα στυλ - είδη χορού. Οι εξετάσεις είναι προαιρετικές. Οι μαθητές που θα λάβουν μέρος θα επιλεχθούν σε συνεργασία με τον καλλιτεχνικό Διευθυντή και με τον διδάσκοντα καθηγητή. Ο συμμετέχων πρέπει να μην έχει κάνει πάνω από 10 απουσίες όλη τη χρονιά. Οι μαθητές πρέπει να έρχονται στο μάθημα με τη στολή της αντίστοιχης τάξης.

Τα μαλλιά πρέπει να είναι μαζεμένα σε όλα τα μαθήματα και κότσο αυστηρά για το μάθημα του μπαλέτου & και των Αγωνιστικών Λάτιν τάξεων. Τα παπούτσια να είναι ειδικά και ανάλογα με το μάθημα που παρακολουθούν και να μην φορούν τα ίδια με τα οποία έρχονται στη σχολή. Τα μαθήματα της σχολής μας ξεκινούν την 1η Σεπτέμβρη και τελειώνουν στις 30 Ιουνίου. Για τα μαθήματα θα πρέπει να έρχεστε 10 λεπτά νωρίτερα για προθέρμανση. H διάρκεια του μαθήματος είναι 50 λεπτά. Παρακαλούμε να μην φέρνετε μαζί σας αντικείμενα αξίας. Σε περίπτωση απώλειας η σχολή δεν φέρει καμία ευθύνη. Όποιος χρησιμοποιεί ντουλαπάκι έχει την δυνατότητα να αφήνει το κλειδί του στην γραμματεία.

Στην περίπτωση που πάρει το κλειδί μαζί του και χαθεί αναλαμβάνει τα έξοδα αποκατάστασης του ντουλαπιού. Κανείς εκτός από τους μαθητές δεν επιτρέπεται να μπαίνει στην αίθουσα διδασκαλίας παρά μόνο κατά την περίοδο των ανοιχτών μαθημάτων. Παρακαλούμε να ειδοποιείτε σε περίπτωση απουσίας του παιδιού ή όταν πρέπει να φύγει νωρίτερα με κάποιον άλλο συνοδό. Κάθε μαθητής πρέπει να φροντίζει την προσωπική του υγιεινή - καθαριότητα, ώστε να μην παρενοχλούνται οι συμμαθητές του. Σε περίπτωση αλλαγής διεύθυνσης κατοικίας ή αριθμού τηλεφώνου όπως και για οποιοδήποτε πρόβλημα, παρακαλούνται οι γονείς ή κηδεμόνες των μαθητών να ενημερώνουν άμεσα τη γραμματεία  της σχολής.

Δεν επιτρέπεται:

  • το κάπνισμα στο χώρο της σχολής
  • η χρήση κινητών τηλεφώνων κατά τη διάρκεια του μαθήματος και
  • τα αναψυκτικά και το φαγητό στην αίθουσα και στα αποδυτήρια.

Επίσης σας υπενθυμίζουμε ότι η εξόφληση των διδάκτρων γίνεται μέσα στο πρώτο πενθήμερο του μήνα. Σε περίπτωση διακοπής των μαθημάτων  ενημερώστε άμεσα τη σχολή  διαφορετικά θεωρείστε ενεργό μέλος και οφείλετε να καταβάλετε τα δίδακτρα κανονικά. Το προσωπικό, οι γονείς και οι μαθητές καλούνται να τηρούν τους παραπάνω κανόνες για την καλή  λειτουργία της σχολής.

Θεωρούμε ότι η εφαρμογή αυτών των απλών κανονισμών θα μας βοηθήσουν να οργανώσουμε τη σχολή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να αναβαθμίσουμε το επίπεδο των προσφερόμενων υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μη διστάσετε να απευθυνθείτε στη γραμματεία της σχολής.

Ώρες γραμματείας 11:00 – 23:00 καθημερινά

Από τη Διεύθυνση

Burn the floor - Σχολή χορού Λάρισα